Tyskland

Kan ju faktiskt kalla det resa. Ska åka med nya stena line båten, Germanica III fram och tillbaka till Tyskland. Åker i kväll och kommer tillbaka på Torsdag morgon. Liten tur iallafall.

Det var allt för nu. Självklart hänger min kamera med. Ska leka lite när jag har tid :D.


Canon EOS 550D

I lördags var jag på Scandinavian Photos i Mölndal och köpte min fina kamera :). Det blev en Canon EOS 550D
Nöjd som f*n är jag ska jag säg. Hur kul som helst att hålla på och testa sig fram. Men det är nog en hel del att lära sig. Fick en kurs på köpet, så ska boka in mig och gå denna. Har inte haft så himla mycket tid i helgen och de flesta kort jag tagit är skräpkort haha. Men det är för att jag har provat på olika slutartider och bländarinställningar, så har tagit på alltmöjligt ointressant.

Här får ni ett litet smakprov.



Som sagt, är ingen proffsfotograf och har bara lekt lite. Så inga seriösa bilder så :). De 4 första är tagna med nedsatt belysning, så försökte testa mig fram utan blixt.


NU har jag bestämt mig

Det blir ett kameraköp. Ska köpa mig en riktig systemkamera, tror det blir en Canon EOS 550D. Har inte riktigt bestämt mig vad för objektiv jag ska köpa, men det blir ett standard så länge innan man kommer igång och fått lära sig mer om fotografering. Det tar ju alltid sin tid.

Så spännande, har gått och tänkt på detta hela dagen. Åh, vill ha den i näven nu så jag kan gå runt och fota allt i min väg. :D

Hädanefter kommer ni att få se mycket bättre bilder här :). Kommentera gärna om ni har lust. Ge mig gärna tips om kameror och objektiv så jag vet. :P.




Träning Torsdag

Idag blir det 20 jogging på bandet
 
Och sedan 60 min yoga

Datum bestämt

Den 7 november sitter jag på flyget ner till Bilbao, Spanien. Ska bli kul att få komma iväg igen, var ca 1,5 månader sedan jag var iväg sist. Guuuud va längesen ;).

Den 18 november blir det förmodligen London och hälsa på min kusin över helgen. Ska bli roligt, har aldrig varit där innan och inte i landet heller för den delen.

Som ni kanske förstår så samlar jag länder. En liten rolig men dyr hobby. (Fast har fördel med mitt jobb)

Länder jag hittills besökt:

Danmark
Norge
Sverige
Finland
Island
Bulgarien
Tyskland
Österrike
Frankrike
Luxemburg
Cypern
Slovenien
Kroatien
Italien
Spanien
Grekland
Kina
Thailand
Singapore
Indien
Burkina Faso
Antigua
Dominkanska Republiken
Curacao
Aruba

25 st

Bara 169 länder kvar :)

Än så länge, men det blir fler I promise :). För detta är nog det roligaste jag vet. Sen är det hur underbart som helst att komma hem.
För man inser varje gång hur bra man har det hemma. Men det är när man är i väg som man märker sådant.


Spanien

Sitter och väntar på svar angående jobbresa till Spanien. Den 25 oktober vill de ha dit mig. Men den veckan är dum för min del, så vi undersöker om jag inte kan få ändra datumet en vecka tidigare eller senare. Vi får se hur det blir. Men är bra sugen på att ge mig iväg igen :).
Kommer dock kännas konstigt att vara i Spanien och inte Daniel är där (Kanske, kanske? :). Det var ju där vi träffades. :D.



Daniel fotograf :P.


Varvet i bakgrunden.


Händer en massa nya spännande saker i mitt liv. Fast vill inte avslöja för mycket här ;). Men det kommer märkas, de flesta nära vet redan.

Det var väl en liten uppdatering.

Ikväll blir det 60 min spinning. Nu jävlar :P.


Taggad

Har börjat träna det senaste. Och det känns himla skönt faktiskt. Mår mycket bättre. Kände att det har blivit alltför onyttigt det senaste. Men med jobbresor får man inte så bra rutiner och oftast blir det väl att man tar en cola eller öl till maten efter jobbet. Just för att man är själv, och så har man ledig tid på paradisöar som jag har varit på.
Tyvärr har jag inga nya jobbresor på ingående. Vilket är både bra och dåligt. Nu har jag ju tid till att träna och ta hand om mig själv, men också blir det inte bara banting för min del, utan även för plånboken. Haha, ne ska inte gnälla, så farligt är det inte.
Men som jag började inlägget med så känns det otroligt skönt i kroppen att börja träna. Känner mig starkare och piggare.

Ikväll blir det först jogging 30 min på bandet och efter det 1h yoga på gymmet. En viktig motivation är att det är ett bra och fräscht gym. Gymmet jag går på är nybyggt och det känns både fräscht och luftigt.

Imorgon bitti börjar jag dagen med 45 min spinning. Har kört detta de senaste 2 fredagarna och tänker fortsätta, för det är så himla skönt att ha gjort fredagens pass på morgonen. Då kan man ägna fredagkvällen till något annat.

Så taggad till vinter 2011 för tillfället :).

Stöten 2008


RSS 2.0