San Francisco, Dominkanska Republiken

Här ska jag spendera mina närmsta dagar av livet :)

Kom fram igår kväll. Resan totalt tog 22 timmar. Jag var bra trött när jag kom fram kan jag meddela. Allt gick faktiskt väldigt smidigt. Blev 2 timmar längre väntan i New York, 4 timmar allt som allt.
Sista flyget som gick till Santo Domingo hamna jag jämte en pratig 6 åring. Han hade mycket att berätta för mig. Bland annat att han hade matat sin hund med korvar så hunden "pooped two big poops" haha. Söt unge.

Framme i Santo Domingo blev jag upphämtad av en finne som jobbar på platsen. Första natten fick bli på ett hotell där. Goaste hotellsäng jag sovit i iallafall. Lämnade hotellet imorse och åkte vidare norrut. Tog ca 3 timmar att köra upp till San Francisco där hotellet alla bor på ligger.

Väldigt grön och fin ö. Mycket berg, men vädret är inte det bästa just nu. Regnigt och molnigt. Fast nu gör det inte så mycket för det är svalare att jobba i. Tråkigt hade det vart om jag var här på solsemester. Men då ska man antagligen inte åka denna tiden. Tydligen orkan och regnsäsong nu.

Just nu sitter jag i en container och skriver lite. Det finns för tillfället inte så mycket för mig att göra. Allt var inte riktigt klart. Men det är inte så intressant att skriva om här. Men så se läget ut för mig hittills iallafall.


Lägger ut lite kort. Blir endast kort från luften eftersom det var där jag spendera mesta tiden igår :).



Centrala New York sett från ovan

 
Längst ner i mitten kan man skymta frihetsgudinnan. (starten var en aning skakig och fick zooma rejält)


 
Fick läkra bilder från luften. Här är en utav de på väg från New York till Dominkanska Republiken


Imorgon imorgon

Klockan är 22.34 och det är fortfarande behagligt väder. Sitter utomhus nu och skriver. Vill jag verkligen lämna detta? Man drar sig lite för det iallafall. Men imorgon lämnar jag sommarsverige för Dominikanska Republiken.

Tänkte slänga in lite härliga bilder från midsommar iallafall.




Hörs när jag kommer fram :)


Semester hemma

Den senaste veckan har jag passat på att ta lite spontansemester. Har hållt på med flytt till min nya lägenhet. Den är helt underbar. Även om jag inte varit ute och rest just nu så vill jag lägga ut lite härliga sommarbilder. På torsdag blir det resa upp till Vedevåg för midsommarfirande. Så det kommer väl att hamna lite mer bilder här på bloggen efter helgen. Men nu blir det lite efter min semestervecka hemma.

På tisdag nästa vecka bär det av till Dominikanska Republiken. Äntligen :).


Fanny tar studenten


Flyttlass



Syrran och Henke äter frukost på min balkong




Förfest på min balkong







Framskjutet

Resan till Dominikanska Republiken har blivit framskjutet till den 29 juni. Både bra och dåligt. Har sett fram emot att åka nästa vecka. Men samtidigt med flytten så är det skönt ändå jag är hemma nästa vecka. Kommer att ha mycket att göra ändå. Och får även tid till annat som jag vill göra. Dessutom så är jag med säkerhet hemma midsommarhelgen. Den går inte fira någon annanstans än i Sverige tycker jag. Det är verkligen sommar. :).

Så ser resläget ut för mig just nu. De enda resor jag gör nu är fram och tillbaka till Göteborg. Men det är helt okej det med.



Dominikanska Repbubliken

Hann knappt komma hem förrän jag fått en ny jobbresa. Den här gången bär det av till Dominkanska Republiken. Bokade flygbiljetter i går. Flyger med Continental Airlines från Göteborg-Köpenhamn, Köpenhamn-New York, New York-Santo Domingo i Dominikanska. Den 15 juni bär det av och kommer förhoppningsvis hem den 24 juni, dagen innan midsommar. Längtar :)


Sista bilderna från Italienresan

Sista bilder från resan. Florens och Rom.




RSS 2.0