Paris

Har precis tagit mig en morgonpromenad genom flygplatslabyrinten i Paris. Tur att man har varit har innan. Och att det ar skyltat :).

Kom fram till en grej igar nar jag var pa flygplatsen i Ouagadougou att jag har varit pa varldens basta flygplats (Singapore, kolla aftonbladet) och varldens samsta flygplats (Ouagadougou, om jag far bestamma). Hittills inte varit med om nagon samre. Synd att jag aldrig tog kort pa det sa ni far se.

Planet lyfte som planerat igar. Vardelos tid att flyga, har fatt ca 1 timmes somn. Mellanlandade i Niger ocksa efter en timmes flyg, efter nasta lyft var det mat. Och sa var man saklart tvungen att kolla klart pa filmen man borjat med. Flygplanspersonalen tjatar ju sa forbannat, sa de maste pausa hela tiden.
Nar filmen val var klar kunde man somna, men det drojde inte sa lange forren lamporna tandes och en timma kvar innan landning. Sa var det med det. Far sova pa planet hem till Sverige som gar om ca 4 timmar. Far se vad man ska fordroja tiden med. Lar ju bli att lagga alla pengar man har pa internet har.

Ar inte varldens piggaste och positivaste manniska just nu :)

Ses i Sverige.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0